GYIK - Vlogger tábor- Gyakran Ismételt Kérdések


1.Hol lesz a tábor?
A tábor a Csodák Palotája Playbar területén lesz. Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44. Buda EG Bevásárlóközpont 2. emelet Külső helyszínként az Amfiteátrum és a környék egyik játszótere van kijelölve. A külső helyszínre mindig csal kísérővel mennek a gyerekek.

2.Mikor van a tábor?
2017. július 24-től 28-ig tart a most meghirdetett turnus. Minden nap 8 órától várjuk a gyerekeket, az szakmai programok 9-től kezdődnek. A tábort 16 órakor fejezzük be, 17 óráig ügyeletet biztosítunk.

3.Hogyan lehet megközelíteni a tábort?
Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44. Buda EG Bevásárlóközpont 2. emelet A Csodák Palotája Playbar megközelítéséhez az alábbi Google Maps térkép nyújt segítséget.

4.Hogyan lehet ingyenesen parkolni a tábor környezetében?
Az épület alatt egy 300 fős mélygarázs található, aminek igénybevétele normál rendben térítésköteles. A befizetett parkolójegyet egy digitális érvényesítés után díjmentessé tesszük a táborozóink hozzátartozói részére. További részletek

5.Elhagyható-e a tábor területe a turnus idején?
Nem, a tábort a résztvevők csak a tábor gyermekfelügyelőivel vagy a szülő által írásban megadott hozzátartozóval együtt hagyhatják csak el.

6.Figyelembe veszik-e, ha van valamilyen ételallergiája, ételérzékenysége a gyereknek?
Igen, minden étkezési preferenciát figyelembe veszünk az étkezési szolgáltató partnerünkkel közösen keressük a minél nagyobb fokú elégedettséget. Bőséges adagok, korszerű, egészséges ételek az épület közelében lévő étteremben.

7.Milyen egészségügyi ellátás van a táborban?
Az épület házirendjében és az ÁNTSZ előírásainak megfelelő elsősegélynyújtó felszerelés elérhető. Ha a gyerek gyógyszert szed, rosszullétre hajlamos,kérjük jelezzék a megadott dokumentumban. A táborvezető és a pedagógusok tájékoztatása elengedhetetlen.

8. A tábor helyszíne akadálymentes?
Igen, a Csodák Palotája Playbar teljesen akadálymentes, lifttel megközelíthető, padka, lépcső nincs, a mellékhelyiség is akadálymentesített.

9. Milyen ruházat ajánlott a táborba?
Mivel a gyerekek a tábor idejének nagy részét a Playbar-ban fogják tölteni, ezért annak a klimatizált légkörének elviseléséhez szükséges normál nyári viselet kényelmes lesz. A tetőteraszra és az esetleges kültéri programokra ajánlott a napellenző, fejfedő viselete a nyári napsütés káros hatásainak kivédésére. Egyébként a szülő döntésének megfelelő,időjárásnak megfelelő ruházat ajánlott.

10.Kik felügyelik a gyerekeket?
A gyerekekre egy táborvezető irányításával 10 fős csoportonként egy-egy gyermekfelügyelő fog vigyázni. A szakmai programokat szakemberek tartják, valamennyien gyakorlottak a gyerekekkel való foglalkozások terén.

11.Hogyan tartsuk a kapcsolatot a tábor ideje alatt egymással?
A tábor ideje alatt a táborvezető lesz a kapcsolattartásra kijelölt személy. A telefonszáma, elérhetősége a beiratkozáskor kerül átadásra.

12.Mit hozhatnak a gyerekek?
A gyerekek számára előny, ha okostelefont hoznak a táborba, annak használata a tanulási folyamatokat segítheti. Egyéb műszaki cikkeket és az okostelefont is a gyerek a szülő saját felelősségére hozhatja a táborba, mivel személyes, elzárt helyet nem tudunk biztosítani a gyerekeknek.

13. Díjazás
Az utolsó napon a legügyesebb vloggerek díjazásban részesülnek, ennek átadására a táborozók szüleit is várjuk szeretettel.